1/30/2008

Ще си направя клекомет

Знаех си, че не трябваше да се заигравам със музиката... и седемте албума за необитаем остров. След като нещата завършиха с Thievery Corporation, малко се понадрусах... и, разбира се, като човек в такова състояние, леко отпуснато, летаргично, замечтано, си измислих изобретение. Моля, посрещнете КЛЕКОМЕТ-а.

Клекомет ще разреши всичките ви проблеми, ако имате такива. Ако ли не - ще ги създаде.
Първоначално Клекомет беше създаден като уред, който да ви мята като клекнете. Или ви "кляка, след като се метнете". В последствие стана много повече - може да се превърне във най-добрия ви приятел. Клекомет представлява диск, който се върти като стъпите на него. Движенията, които тялото ви започва да извършва, са сходни до туиста. Мама имаше такова в гардероба. Благодарение на него разработих прототипа. Този диск е основата на моето изобретение. Освен него ви трябва и доброволец, който влиза в комплекта. Пада се нещо като подарък, ако поръчате до 10 секунди. Този доброволец има за цел да навие около вас една връвчица (ще се превърнете в голямо, продълговато подобие на Powerball). След като връвчицата се омотае, а вие сте в положение клек (в резултат на туист движенията върху диска), доброволецът дърпа въжето и вие започвате да се чувствате като пумпал. Идва моментът на мятането. Добре е първо да изчислите посоката и скоростта, с която желаете да се изстреляте. Всичко зависи от начина ви на приклякане.

ПОЛЗА от изобретението: Бърз плонж в леглото, дивана, пода. Препоръчва се при силна умора, неспособност за достигане до приспособление, поддържащо ви в хоризонтално положение със затворени очи в продължение на шест до осем часа, мързел.
ЦЕНА на комплекта: 1099 лв. без ДДС. Не е включена цената на подаръка.
Поръчайте веднага!

1 коментар:

Marmalad Shipkofff каза...

Муахахахха... аз обаче ще се въздържа :) Едина МакБуук ми стига :P