11/03/2010

Netsky идва за Drum’n’Jazz 2010
Netsky. Това е ключовата дума за тазгодишното издание на дългоочакваното музикално събитие Drum’n’Jazz. Ежегодното издание на мини фестивала ще се проведе на 20-ти ноември в столичния Парти център 4КМ.

След четири успешни издания във формат Drum’n’Jazz, и тази година организаторите от H.M.S.U. се придържат към идеята за авангардна и разчупена програма и ще предоставят на публиката чуждестранни артисти от световна величина: Netsky и Jazzsteppa.

Рядко се срещат артисти като Netsky, които така стремглаво да летят нагоре в класациите. Ако чуете за белгийски дръм енд бейс продуцент, то със сигурност става дума за него. За по-малко от година талантът записва издания за някои от най-големите имена в сферата – Liq-Weed Ganja, Spearhead и Talkin Beatz – и получава подкрепа от класици като Friction, Hype и Fabio. Освен всичко, Netsky е номиниран от Drum&BassArena за „Най-добър навлизащ продуцент” броени месеци след първия си рилийс. Музиката му се откроява със свежо съчетание на раздвижени мелодии и денсфлор бийтове, подсилени с тежък бас. Не след дълго Netsky привлича вниманието на London Elektricity и High Contrast и парчето “Smile” излиза в изданието на Hospitality “This Is Drum and Bass”. През 2010 Netsky издава едноименния си дебютен албум, който вдъхновява слушателите с ефикасен микс от качествени денсфлор ритми, класически вокали и изчистен джънгъл звук – запазена марка на Netsky. Репутацията му става още по-солидна с първокласните ремикси на парчета на Pedulum, Plan B, Leftfield и Swedish House Mafia. Новата звезда на Hospital може да очаква светло и безоблачно бъдеще.

През декември 2006 година един стар и опърпан берлински джаз клуб отваря вратите си за двуседмичен фестивал на музикалните експерименти. В проекта участват джаз музиканти, продуценти и диджеи от цяла Европа. Така се ражда дъбстеп формацията JAZZSTEPPA. През 2009 година агентите обикалят куп фестивали в Англия и цяла Европа, получавайки подкрепа на звезди като Giles Peterson, Hugh Stephens, N-Type.

Освен специалните гости, зад пулта ще застанат и няколко родни звезди. Бalkansky обещава да разтърси земята със звуци от недрата на Балкана, а EXo feat. Magdalena Petrovitch ще представят уникален дъбстеп сет, комбиниран с live изпълнение на чело. За доброто настроение на публиката ще се погрижат и останалите артисти от H.M.S.U.: Mocks, Konspirator, Targy и acidtrip.

2 коментара:

Stan каза...

Nice :)
Кефят ме парчетата му :)

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=NclkSkS5h4k