11/15/2010

Стенли се завръща на сцената

Едно от най-обичаните и популярни имена на родната музикална сцена отново ще застане зад микрофона. Става дума за изпълнителят на култовото парче "Обсебен" Стенли. Музикантът тръва на клубно турне, което ще мине през цели осем града.
Обиколката започва на 20-ти ноември в Бургас и ще премине през Варна, Велико Търново, Благоевград, София, Пловдив и Стара Загора. Краят на турнето ще бъде на 11 декември в град Габрово. Организатори на концертите са любимците ни от Строежа, със съдействието на Jack Daniels.

Предвиденият от Стенли сет ще бъде в акустични аранжименти, като на сцената с него ще свирят китаристът на Остава - Георги Георгиев и друг бивш член на групата - Михаил Шишков (клавир, педъл стийл китара). Сред песните, които се очаква да бъдат представени в клубовете са "Обсебен", "Пътят към храма", "Как се казваш", "Стар парфюм", "Жулиета", "Бъди какъвто си", "Дъвка балон", "Да летим над града", още много други, както и общото с Остава "Поля от слънчогледи".
Като част от предстоящото турне, на 2-ри декември в столичния клуб Строежа Стенли ще направи съвместен концерт с група Остава. Билетите за събитието вече са в продажба, като бройката отново е ограничена до 300.


Няма коментари: