10/30/2010

Два концерта седмично през ноември в Строежа

Засилена лайв офанзива готви столичният клуб „Строежа” през месец ноември. Култовият алтернативен бар стартира нова инициатива, която ще предложи на феновете разнообразна музика наживо по два пъти в седмицата.

Първата концертна дата е 4.11, четвъртък. Тогава на сцената в клуба ще се качат две уникални банди – македонците от Bernays Propaganda и българите от Macrophone. Концертът ще бъде част от обширното европейско турне на македонската банда. Седмицата ще завърши с изява на бандюгите от Odd Crew.
Втората седмица на ноември ще стартира ударно с лайв на Милена, заедно с легендарните Черно Фередже. „Ой, ламьо, ламьо” ще си припяваме до неделя, когато в клуба ще се повеселим със Surmata Harry.
На 18 ноември „Строежа” ще ни зарадва с още един чакан концерт – румънците от
Popa Sapka. В края на седмицата ще разпуснем с Rock `n` Roll и един уникален състав – Casual Threesome (Иван Иванов от „Awake”, Ивайло Петров Пифа от „Skre4”, Ники от „Gendo & Zombies”).
Следващото парти ще бъде на 25 ноември, когато ще имаме възможността да видим и чуем любимците от
The Pomorians, на една сцена с Geoff Lagadec от Jaya The Cat и Lazy Facе. Ще завършим първият концертен месец с Мерудия, Ndoe, Sensei на 28-и.

Концертите в четвъртък ще бъдат с вход и предварителна продажба на билети, като последните ще бъдат ограничени до 300. Неделите ще са с вход свободен, като отново ще има ограничение при влизането. Началният час в четвъртък ще бъде 22.00, а в неделя 21.00, като загрявката ще започва два часа по-рано с подходящата за всеки концерт тематична музика.

Няма коментари: