10/29/2010

Armin Van Buuren: България е №1!


Избраният за номер едно диджей в света Armin Van Buuren посочи гостуването си у нас на Solar Summer Festival за най-доброто парти за 2010 г. Кралят на хаус музиката зае челното място в престижната музикална класация Top 100 DJs 2010 на списание DJ Mag.

Според Armin Van Buuren партито му това лято на Cacao Beach в Слънчев бряг е най-доброто за изминалата година. Само преди няколко месеца на морския ни бряг над 10 000 родни фенове посрещнаха изгрева в компанията на най-титулувания диджей в света. По време на своя 5-часов разбиващ сет и невиждано мултимедийно шоу Armin не спря да танцува и да изпраща сърца на българската публика. А за финал в 7 часа сутринта диджеят се качи върху пулта и танцува с българското знаме в ръцете си. За невероятното парти в България научиха милионите му фенове по целия свят от поста му в Tуитър веднага след участието му: "Не знам как да започна, за да ви разкажа колко невероятен бе гигът ми в България. Всичко беше перфектно. Това е от онези незабравими нощи. Аз пусках 2 допълнителни часа над стандартния ми сет. Какъв заряд! Ние заедно посрещнахме изгрева. Благодаря Ви. Няма друго такова място”.

Това е поредното признание за организаторите на Solar Summer Festival, след като тази година Ялта клуб затвърди позициите си в Топ 100 на най-добрите клубове по света, изкачвайки се до 62-ра позиция и нареждайки се сред колоси като Pacha, Ministry of Sound, Space, и т.н.



Няма коментари: