11/10/2009

Захар??? Соло??? EdSolo@SUGAR CLUB

Ноември е. Месец, в който на повечето от нас им се налага да се замислят, когато излизат. Не, не защото нищо не се случва. Просто настроението лека полека се изпарява заедно с последните слънчеви лъчи, напомнящи за лятото. Идват тези, които сочат към планината, ските, пистите, но това не е достатъчно, за да ни накара да се измъкнем от чаршафите и да се впуснем в кални приключения по мокрите, павирани улици.
Да, особено трудно е в четвъртък – в разгара на работната седмица, след тежък ден по асфалта. За щастие има хора, които са способни да върнат усмивката на лицето ни дори след като сме преджапали десетина локви и сме се уморили от събличане и обличане на палта и якета.
Този път виновниците за поредната безсънна нощ са любимците ни от столичния клуб Sugar. Зад пулта в култовото заведение в четвъртък вечер ще застане ллюбимецът на брейкбиит маниаците ED SOLO. След последното му гостуване у нас преди година, англичанинът, чието истинско име е Еди Джеймс Бикли, обещава да покаже на родната публика за какво се връща на родна почва. А именно – за да види много щастливи лица, готови да се потопят в смесицата от Funk, breakbeat, drum&bass и dubstep, която той обещава да предложи.
Каква е програмата? Партито ще започне в четвъртък, 23.00 с DJ Onslaught, който ще открие вечерта с много Funky Breakz и 2 Step & UK Garage. След това на сцената ще излезе ED SOLO, който след края на шоуто си ще "предаде пулта" на Emil Prize, който се заканва да досрути клуба и да не остави никой да си тръгне, преди навън да се е разведрило.

1 коментар:

Stan каза...

Яко. В последно време доста слушам Ed Solo. Любимо парче ми е "Love your Life" . http://www.youtube.com/watch?v=AJWx_MVXGUM . Поздрави с него :)