2/28/2011

Вашето обаждане е важно за нас....

Зависима съм.

Зависима съм от въздуха. Което, в интерес на истината, е напълно нормално за същество от моя вид. Човешкият.
Зависима съм от хората. Те трябва да са до мен, за да бъда щастлива. Трябва да са до мен, дори и да не познавам всеки един от тях. Дори в стая пълна с лица, чиито истории не знам, аз се чувствам добре. Трябва да сте там ти, ти, той и тя, за да ме карате да се чувствам истинска. Защото ако остана сама, ще се побъркам.

Завися и от парите. Не, не ме е срам да си го призная. На два пъти даже страдах от липсата им. И ти го видя. А си помисли, че съм ти ядосана.
Пристрастена съм към гласовете. Тези, които чувам, когато сме навън ме карат да се чувствам изпълнена с живот. Кипяща от енергия. Общуваме, смеем се, споделяме. Обичам и тези, които ми отговарят в слушалката. Всеки ден. „Хайде, излизаме” гали ухото ми. Разтапям се, когато чуя „Какво правиш?” в късния следобед. Или пък „Вкъщи ли си?”.
Чак не мога да си представя днес без тези малки жестове, които много често, забулени в десетки думи, не казват нищо друго освен едно единствено: „интересувам се от теб”. А това ме кара да се усмихвам. Кара ме да изкрещя „направи го пак”. Това обаждане е важно за мен.

5 коментара:

Нина Симеонова каза...

:) :)

Анонимен каза...

Има две възможности -"истеричка"(ненормална реакция преувеличаваща същността на действителността) и ... мечтателка (т'ва наистина помага в някои случаи човек да осъзнае собствената си неосъществимост.) и какво от това - истериците се лекуват, а мечтателите продължават да пробват. Не се сърди, че не ти давам отговр. Сигурен съм, че ще си избереш някакъв вариант. Избери си го и... да видим, какво ще стане :) Не е трудно, нали? :)

Po3u каза...

Благодаря!

До Анонимен: Мечтателка... може би. Понякога.
Не ми даваш отговор, защото аз не задавам въпрос.
Просто за пореден път заявявам открито, че съм доста чувствителна, емоционална и... щастлива.

Любо каза...

Щастлив човек си ти ! :)

Plam каза...

Много приятно и леко си го написала. Браво! :)))))))