5/18/2010

ParkLive 2010 - дръжте главите!




"Уникално шоу! Страхотни банди, нестандартно място,

3D парти и ... поне 10 лева за такси. "


Това си помислих току що, прочитайки новото инфо за тазгодишното издание на ParkLive. Денс великаните Groove Armada откриват фестивала, който ще се състои не къде да е, ами в парка до Терминал 2 на летище София. С естествения си амфитеатрален терен мястото има всички предпоставки да се превърне в една от новите сцени на София за прояви на открито. Не сте чували за него, защото е изграден едва през юли 2009 г. по проект на Европейския съюз и е най-новият в София.

Groove Armada ще ни помогнат да стъпчем тревата, идвайки у нас заедно с 10 членната си банда и две вокалистки. В този момент разстоянието от новият парти център до дома спира да ме интересува. Ще бъде жестоко! Най-накрая всички почитатели на Groove Armada ще станат част от невероятните партита на групата, които по мащаб и емоция могат да се сравняват само с тези на Chemical Brothers и Underworld. За гостуването си у нас бандата обещава, че ще отвее главите на всички с чисто новия си албум Black Light. Самите те споделят: “Ако трябва публиката да ни познава само с един албум, категорични сме, че искаме това да е Black Light.“

И това не е всичко. Фестът обединява сили с J&B Party Weekend, за да предложи на меломаните уникално 72 часово музикално изживяване на две сцени. След концерта на Groove Armada, на парти сцената на J&B всеки посетител ще може да сложи специалните 3D очила и да бъде част от първото 3D Disco парти в България. Освен че ще танцуват, хората ще могат да се наслаждават на 3D визии, които ще направят преживяването им на фестивала уникално. Финалът на 18-ти отново ще сложи не кой да е, а самият майстор диджей на големи партита - Adam Freeland. Хедлайнери на 19-ти юни ще са създателите на съвременното танго Gotan Project, а след магнетичния им спектакъл на сцената гостите ще се потопят в новия аудио визуален проект на основателите на Ninja TuneColdcut. След това на сцената ще се качи господарят на дръм & бейса Goldie, който пък ще отстъпи мястото си на момчетата от HMSU.

На 20-ти юни звездите ще са култовата британска трип-хоп банда Morcheeba, които пристигат за първия си концерт у нас със своята оригинална вокалистка – жената с най-нежния глас Skye.


Специално и само за 3D disco партито излизат и нови еднодневни танцувални билети на цена от 20лв за 18ти и 19ти юни. Те ще важат след 23.30ч и ви дават достъп до партито на Adam Freeland, както и до водопада от звуци на Coldcut и Goldie.

Няма коментари: