11/01/2008

Моят свеж ден........

Време е и аз да се включа в чудестната инициатива на svejo.net - "Как минава един твой свеж ден."

Почти всеки ден е свеж. И не е нужно да е бил пълен с приятни изживявания, за да бъде такъв. В сряда, например, имах "честта" да си изкълча крака на слизане от маршрутката, но това доста "освежи" сивия ми ден, който трябваше да премине в ходене по събития и лекции. Вместо просто кръстосване по улиците всичко стана ужасно динамично.

Но, за да не нарушавам структурата на задачата, ето един типичен за мен свеж ден:

Моят свеж ден задължително започва с чаша кафе към 8.30 - 9 часа. Пие се поне 40 минути на спокойствие и 20 в оправяне на чанти, изваждане на дрехи, обувки. Следва душ, обличане. Това до към 10 часа. След това отивам на събитие - пресконференции, срещи и прочее. След като всичко свърши, обикновено към обяд, се устремявам към СУ. Съответно там, или в някое заведение (ако имам време) сядам и си пиша материалите за вестника. Изпращам ги. Отивам на лекции. Обикновено точно тази част от деня минава супер динамично, понеже колегите ми са големи образи, а часовете в университета - приятни. Учим, почиваме, учим...... и някъде към 5-6 напускам сградата на СУ (или някой от блоковете на 4ти километър).
Прибирам се до вкъщи, оставям всички вещи, които са тежали на крехкото ми рамо през целия ден, почивам малко и излизам.
Вечерта е посветена на хората, които обичам и които са част от живота ми. Срещи, разговори, 1-2-3-10 питиета. Няколко часа в приятно заведение, клуб и се прибирам у дома. Препрочитам няколко пъти това, което съм взела през деня на лекции, взимам душ, пускам сериалчето и лягам да спя.

Така минава един мой ден напоследък. И ми е доста......... свежо :)

Предизвиквам те!!!!!

4 коментара:

MARFI каза...

Крака оправя ли се ? Наеми си шерп за тежестите :)

Greenteam каза...

Тази инициатива е наистина интересна. Все едно се запознаваме всички:)))))

anchett каза...

много динамично!:)

Unknown каза...

Доста натоварено и в същото време подредено ежедневие имаш. Но пък звучи свежо :)