10/09/2008

Една, две... миски..а мистър??


Признавам си!!
Бях призована да споделя това с вас.
Не че нямаше да го направя, ако не ме бяха подсетили.
Просто напоследък моето дежурно оправдание за всичко са невероятните лекции комбинирани с работа, с които влизам в крачка........ До тук с личното.

Ето, че любимата ни БГ микроблогинг платформа Edno23 излезе със свой конкурс. Освен, че се оказа най-използвания такъв български сайт, май ще стане така, че Edno23 ще получи моя личен приз за "най-хубави блогъри и блогърки".
От къде знам ли?

http://edno23contest.com

Има си конкурс бе, хора! Идеята е на Надя и Манол (с които мисля, че доста от вас вече са запознати, ако не, моля - запознайте се).

В момента на сайта няма много снимки. И моя снимка нямаше до скоро, но снощи Надя ме посръчка и реших да пратя. Според мен хората не пращат, защото....
1. ги мързи
2. искат да пратят някоя снимка от фотосесия или нещо подобно но нямат
3. не могат да си изберат снимка
4. не знам. или не мога да го формулирам

Моето оправдание беше 1. После 3. И вече нямам такова.
В момента "репертоарът" е доста беден - има не повече от десетина момичета и момчета, които противно на очакванията ми, не са тукашния (български) стереотип за "супер яки пичове".
А напротив.
Е, има едно момиченце, което е направило доста нетипична за нашите среди физиономия, но като се замисля, се вмества идеално в концепцията на един (който и да е) конкурс за Мис.

При мистърите аз лично съм доста разочарована: Не видях нищо повече от момчета (натъртвам на момчета), които гледат замечтано нанякъде, или пък на 13 годишни момченЦА. Мисля, че трябваше поне да има ограничение за възрастта, за да не добие историята прекалено ЛИГАВ харакер.
Но във всички други отношения - Евала! На Манол и Надя.
При това - много хубав сайт. Личи си кой се е захванал.

Гласуването се осъществява по десетобалната система. Определянето на Мис и Мистър ще приключи на 25 октомври, а за титлата ще се борят първите петима с най-много гласове.

Наградата.......
Мис и Мистър :)

2 коментара:

man0l каза...

Накара ме да се замисля за моето представяне в конкурса :) Благодаря за страхотното ревю :):)

Po3u каза...

Удоволствието беше мое :)