4/01/2008

Първоаприлски хай-тек шегички

Край на сапуните, които цапат и на пърдящите възглавнички. Те вече са минало. Тази година на първи април можете да залъжете приятелите си с някоя високотехнологична джаджа, която освен да ви развесели, може и да ви бъде полезна. Рискът да ви се разсърдят за спогодения номер е сведен до минимум и не ви остава нищо друго, освен да се посмеете от сърце.

Без измама
С тази USB флаш памет няма как да се объркате колко свободно пространство ви е останало. Колкото повече информация слагате на устройството, толкова по-голямо става то. По този начин, когато джаджата е на път да се пръсне, вече ще знаете, че е време да изтриете някой-друг файл.

Вкусно…
Не, това не са сандичи, а напълно функционални USB памети. Те разполагат с 256MB, 512MB, 1GB и 2GB капацитет. Ако сте кулинар, сигурно ще се зарадвате и на невероятната компютърна мишка, която прилича на хамбургер.

Някой каза дръжте крадеца
Ако често ви се случва някой да ви използва чашата, уж без да иска, Lock Cup е идеалното отмъщение. Тя има дупка, която на пръв поглед я прави неизползваема. По този начин можете лесно да залъжете жертвата, защото когато сипете нещо и то бързо ще се излее през миниатюрната дупчица. Ключът обаче е във вас и то буквално – в джоба или на връзката с ключовете. Само трябва да го поставете в отвора на LockCup и вече можете да използвате чашата, без да разлеете нищо. Вече ще сте спокойни, че никой няма да ви я открадне повече.
Ако обаче въпреки факта, че чашата ви “тече”, някой отново се опитва да я използва, можете набързо да го сплашите с G-Mouse.

Скрито-покрито
Това не е просто клавиатура, а тайник. Keyboard Organizer прилича досущ на кутиите за инструменти. В отделението под капака можете да съхранявате почти всичко – от дискове, до батерии и … гаечни ключове. Само си представете колко неща можете да скриете, преди жертвата ви да се усети, че капака се отваря. Клавиатурата се предлага в множество цветове и модели, а началната цена е само $34.95.

Няма коментари: