3/12/2009

Айдъли и кубински танцьори на третото Facebook парти

Русокосата певица от Music Idol 2 Пламена Петрова и кубинският танцьор Алфредо Торес ще бъдат гвоздеите на програмата на третото поред официално Facebook парти. Двамата са специални гости на месечната среща на социалната мрежа и ще се грижат за доброто настроение на купонджиите.

Партито ще се проведе утре в клуб "Ялта" и, както традицията повелява, ще бъде тематично. Този път организаторите са решили да разчупят леда с бал с маски, като така ще предотвратят евентуалната поява на "чужди хора" в клуба. Последното се оказа голям проблем в организацията на предишните партита и дори успя да откаже мнозина от следващо посещение на срещите.

Но, както винаги - компромис има. Тези, които по някакъв начин не успеят да си намерят дрешка за бала, трябва да научат специалната парола, която ще им осигури достъп до купона. За феновете без маски обаче ще има ограничения и те ще могат да се кълчат само на втория етаж на "Ялта".

За доброто настроение е подготвена и специална програма, която този път не включва псевдодиджей, който изпитва несравнимо удоволствие от смесването на DJ Тиесто и Кристина Агилера и подхвърлянето на дебилни шегички в микрофона. Началото на купона ще започне с DJ Emil Prize, който ще нажежи страстите и след полунощ ще отстъпи сцената на блондинката Пламена, станала известна от второто издание на Music Idol и любовната си драма с Денислав. Този път атрактивните танцьорки на клуба ще са в почивка и ще бъдат заместени от Алфредо Торес и възпитаниците му. Кубинският танцьор ще се развихри и цяла нощ ще поддържа градуса на купона с пламенни латино- и хип-хоп танци.

Няма коментари: