2/18/2009

Нашенец покори щатските хаус клубове

Наше момче успя за няколко месеца да покори едни от най-известните американски хаус клубове. DJ LION, който е наполовина сърбин, наполовина българин, но от години живее в София, се завърна от минитурнето си в Америка, в рамките на което имаше участия в нюйоркския топклуб Mansion и клуб Ibiza във Вашингтон. Двата клуба дори са уговорили второ участие на DJ LION през март, защото публиката, част от която от българи, пътувала специално за него, не се задоволява само с едно посещение. През март той ще застане зад пулта и на най-голямото събитие в света на денс музиката - Winter Music Conference в Маями.

Зад псевдонима DJ LION всъщност се крие Живорад Милич, който освен диджей е и доста талантлив и търсен продуцент и ремиксатор. Той вече има над 50 авторски парчета, които бързо станаха любими на много световноизвестни диджеи, сред които и гостувалия преди няколко месеца в София Tiesto. Парчето на Милич и Stan Kolev „Haters" пък ще бъде включено в компилация на легендарния хаус лейбъл Nervous Records, издавал песни на имена като Robbie Rivera, Mark Night, Danny Tenaglia, Armand Van Helden, Roger Sanchez и Josh Wink.

DJ LION е стоял и зад пулта рамо до рамо със звезди като Timo Maas, Benny Benassi, Satoshi Tomiie и John Creamer. В момента Милич работи и по версия на хита на Миро „Губя контрол" в нов аранжимент под името "Losing Control".

2 коментара:

Marmalad Shipkofff каза...

ехАААААааа искаме го тогава и тук :)

Борис Тодоров каза...

Тук немаа а стане...