1/28/2010

Завръщането на розата

Ехо, тук ли си?
Ох, със сигурност НЕ!
И аз знам защо.
Е, извинявам се. Извинявам се за дългото отсъствие. Не нося извинителна бележка, нито болничен. Съжалявам!
Съжалявам, драги читателю, че изчезнах без предупреждение.
Сигурна съм, че и малкото хора, които посещаваха този скромен блог, са спрели да го четат, след като единственото нещо, което съм пуснала през последните двадесет дни е песен от ЮТюб...
Е, айм бек, риидърс! И то как главоломно се завръщам, ехааа!

Причината за влизането ми с гръм и трясък е един пост, който прочетох. Той се намира в блога на една млада дама, който аз посещавам от време на време. Това, което ме накара да се развихря отново, е следното:

Е, на повечето сигурно вече им е ясно, че аз съм от първите. И винаги съм била. По едно време започнах да си мисля дали не ми писва, но за жалост или не, всичко това е извън моите възможности. Извън човешките възможности като цяло.
Да, една от причините да изчезна, е че в СЛУЧКИТЕ сякаш случвах все случени неща... А не въображаеми, не искани. Само сух материал, само информация. Така че реших да разнообразя като спра да пускам подобни неща.
Другата причина е факта, че съм обикновено човешко същество, което когато е влюбено в нещо или някого не успява с думи да се изрази. И май се убедихте в това. Да се изрази ли казах? О, извинявам се отново, не успее дори да слезе на Земята.

Вечно влюбената казва "Здравейте, отново"! Аз все си се рея в облаците - дали влюбена в пясъка, в красивата нощна София или в Него, рея си се и още как. И, доколкото зависи от мен, ще си се рея още много!

1/07/2010

2009 в снимки

Традицията продължава... :)

ЯНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ

АПРИЛ


МАЙ


ЮНИ

ЮЛИ

АВГУСТ


СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ


НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

1/03/2010

2010

Честита нова година, приятели!!!
Желая ви много здраве, късмет и случки, които да ви карат да се усмихвате!



Равносметката за изминалата година?
Благодаря, че си отиде. Обещавам да поправя грешките, които направих, както и да случа всичко, за което забравих.
Съдейки по това как посрещнах 2010 мога само да кажа, че ще има танци. Ще има приятели. Ще има усмивки. И, обещавам, да направя всичко по силите си, за да бъде така.

Бъдете щастливи!!!