2/28/2011

Вашето обаждане е важно за нас....

Зависима съм.

Зависима съм от въздуха. Което, в интерес на истината, е напълно нормално за същество от моя вид. Човешкият.
Зависима съм от хората. Те трябва да са до мен, за да бъда щастлива. Трябва да са до мен, дори и да не познавам всеки един от тях. Дори в стая пълна с лица, чиито истории не знам, аз се чувствам добре. Трябва да сте там ти, ти, той и тя, за да ме карате да се чувствам истинска. Защото ако остана сама, ще се побъркам.

Завися и от парите. Не, не ме е срам да си го призная. На два пъти даже страдах от липсата им. И ти го видя. А си помисли, че съм ти ядосана.
Пристрастена съм към гласовете. Тези, които чувам, когато сме навън ме карат да се чувствам изпълнена с живот. Кипяща от енергия. Общуваме, смеем се, споделяме. Обичам и тези, които ми отговарят в слушалката. Всеки ден. „Хайде, излизаме” гали ухото ми. Разтапям се, когато чуя „Какво правиш?” в късния следобед. Или пък „Вкъщи ли си?”.
Чак не мога да си представя днес без тези малки жестове, които много често, забулени в десетки думи, не казват нищо друго освен едно единствено: „интересувам се от теб”. А това ме кара да се усмихвам. Кара ме да изкрещя „направи го пак”. Това обаждане е важно за мен.

2/24/2011

Guano Apes показаха актуални снимки от новото си видео Oh What a Night!



Снимки, заснети в Дубай, по време на работата върху новото видео от пилотния сингъл ‘Oh What a Night’ показаха Guano Apes на официалния си фейсбук профил.

Култовата група все още не бърза да разкрива подробности около бъдещия си албум ‘Bel Air’, но най-ревностните фенове вече могат да се насладят на пилотното парче, както и на новата визия на групата, която издава част от художествената и музикална концепция на албума.

Все така верни на първичния си оригинален стил и все пак с по-зряла визия, която личи включително и от по-женственото излъчване на Сандра, култовата четворка смело се втурва към новото предизвикателство, което звучи по-енергично, директно и завладяващо от всякога!

Новият албум ‘Bel Air’ излиза точно на 1 Април, 2011, и веднага след това групата поема на голямо турне, на което първата спирка отново е в София. Точно, както започна и турнето на голямото им завръщане преди две години, българските фенове отново ще имат привилегията да са първите, които ще видят и чуят култовата група, но този път с чисто нов материал, в допълнение към любимите на цяло поколение хитове.

Концертът е на 9 Април, в зала Универсиада в София.

2/01/2011

дъбСтеб

Лондончанин, продуцент, диджей. Това е само част от биографията на Tom Bond, по-известен из клубните среди като Solitude. Известният на цял свят с експерименталните си дъбстеп миксове диджей ще стъпи на родна почва този месец.

Solitude е само едно от имената, които ще станат част от организираното от Mirizma парти „Дъб с теб”.
Масивен ще бъде списъка с гости на 5 февруари в столичния клуб 4КМ. Сред участниците зад пултовете, освен гостенинът от Великобритания, ще успеем да чуем и българските диджеи
Disco Nutter, Roka, Kliment, Nambient, Skiller, EXo, F0rtunah/, Димитър Бакърджиев, Jamez Bongg, Dynamic и Hyperqube. Последните са известни като единствената формация родно производство, която представя на живо синтезаторен дръм енд бейс и дъбстеп допълнени допълнен с вокали и емоционални мелодии






Latest tracks by Solitude